BHV op Maat VOF
Obrechtrode 92
2717 DE  Zoetermeer
Tel: 079 - 331 42 71
Fax: 079 - 331 40 59
www.bhvopmaat.com

Betaalbare kwaliteit

Wij leveren uitsluitend cursussen van hoge kwaliteit die zijn gericht op een zelfstandige en adequate inzet. Wij willen dat de deelnemers met voldoende zelfvertrouwen kunnen optreden bij incidenten. Wij zijn dan ook niet bereid concessies te doen aan de kwaliteit om de kostprijs te drukken. Desondanks zijn onze prijzen beslist concurrerend.

Wij werken voornamelijk in company

Wij zijn ingesteld op werken in company. De cursusprijzen liggen daardoor wel zo'n 20-25% lager, omdat er geen locatiekosten zijn. Voor in company cursussen moet wel een ruimte (vergaderzaal of kantine) beschikbaar zijn en, in geval van een cursus bedrijfshulpverlener, een ruimte buiten voor het houden van blusoefeningen. Voor in company cursussen moet een offerte worden aangevraagd. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden.

Cursussen voor kleine aantallen deelnemers

Heel sporadisch organiseren wij cursussen, voor individuele aanmeldingen, in een conferentieoord of trainingscentrum. Voor deze cursussen bestaat de mogelijkheid zich rechtstreeks via de website aan te melden. Bij de cursusprijzen zijn koffie, thee en lunch bij de prijs inbegrepen. Deze cursussen kunnen alleen doorgang vinden bij voldoende deelname. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden.